Air Jordan 4 Golf “Bred” kommer snart

Michael Jordans fjerde signaturbasketballsneakers har hatt hovedrollen i noen få antrekk i år, og Air Jordan 4 “University Blue” er en av de mest bemerkelsesverdige fargene. På den lappen har silhuetten også dukket opp i Nike og Jordan Brands golfoppstilling, Air Jordan 4 Golf “Military Blue” og “White Cement”. I dag fortsetter de retroinspirerte tilbudene ved hjelp av Air Jordan 4 Golf “avlet”, og her er alt du trenger å vite om paret.

Veldig mye som OG-fargen, er basen til dette paret mørklagt og kontrast med dristige og grå aksenter på øyenvekten, interiørfôret og Jumpman-merkede tunger.

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

På baksiden blir en Jumpman-logo lagt til for mye mer merkevaredetaljer, selv om dette kan være en avtale for noen som den originale Tinker Hatfield-designen inneholdt Nike Air-logoen i stedet. Ikke desto mindre er vi ikke i tvil om at disse fremdeles sjekker boksene for mange sneakerheads. Avrunding av denne Air Jordan IV BRED er en luft mellomsåleenhet foret med en pigget yttersåle ideell for det grønne.

Nike Air Jordan 4 Golf “Bred” ryktes å falle mot slutten av året, så husk å holde den låst på best her hos den eneste leverandøren for å holde deg oppdatert på alle de siste Nike Sneaker -utgivelsene. I lignende nyheter har ikke utgitte prøver av Union La X Air Jordan 4 dukket opp.

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Zsneakerheadz
Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment