The Poor Bunny X Adidas Forum Lo blir avslørt

Vi forsto et dårlig Bunny X Adidas Forum Lo var i verkene, men vi hadde ingen konsept i hvilken form eller type – frem til nå det er. Etter måneder så vel som måneder med rykter så vel som spekulasjoner, tar vi til slutt vårt aller første titt på Puerto Rican Rappers offisielle tre Stripes -samarbeid, så vel som det er en skjønnhet.

Avduket av Kith Professional Photographer Tyler Mansour, stakkars Bunnys håndtak Forumet LO er malt i en mengde jordiske toner. Å ta motivasjon fra skateboarding samt fotturer, kombinerer Ultra Luxe -bygningen skinn og passer sammen, alt på toppen av en langvarig gummi gummi mellomsåle som gir den tøffe estetikken. Reggaetons signatur -øyeemblem treffer tungen, mens en kanin grafikk kan oppdages på undersiden av yttersålen.

Bilde ved hjelp av Tyler Mansour

Bilde ved hjelp av Tyler Mansour
En flyttbar spenne -krage bruker den største låsesammenpasningen, så vel som når stroppen åpnes, leser “Yo Visto Asi”, som faktisk tilsvarer “I Gown Like This” eller “I Gown This Way” på engelsk, og avrunder av den ønsket adidas kollap.

En utgivelsesdato har ennå ikke blitt verifisert offisielt for Poor Bunny X Adidas Forum LO, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for mye mer nyheter når den utvikler seg! La oss forstå om du vil være med, så vel som i Associated News, Yeezy forbedrer 350 V2 “Mono Pack” bare dukket opp i fire farger!

Bilde ved hjelp av Tyler Mansour

Bilde ved hjelp av Tyler Mansour

Leave a Comment