Yeezy Improv 350 V2 ‘Clay’ får en bekreftet utgivelsesdato

i tilfelle du gikk glipp av gårsdagens Breaking News, Yeezy Improve 350 V2 ‘Clay’ ble endelig lekket. Disse bildene ga en grundig titt på hva som skal komme. Som mange Kanye’s mye mer tiltalende design, var dette paret raskt å forårsake tvist på nettet.

En tilhenger av @thesolesupplier skrev: “Ser ut som denne fargen drepte silhuetten av den statiske skoen SMH. Mord var tilfelle de skrev.”;

Det er en forbannende dom, men ikke alle hater på denne skoen og la oss innse den, disse vil fortsatt være raske til å selge! I følge lekkasjekontoer vil aksjekjøringer være begrenset for ‘leire’, da dette er en “spesiell utgivelse”;.

Hvis du er noe av det som faktisk liker denne fargen, vil du være fornøyd med den nåværende oppdateringen. Lekket ved hjelp av @vladtv, kommer en utgivelsesdato langt raskere enn forventet. Yeezy Improv 350 V2 ‘Clay’ ryktes å lanseres lørdag 30. mars.

Dette er en av flere Yeezys som kommer i vår, inkludert 350 V2 ‘hyperspace’ som nettopp ble avduket. Se nærmere her og følg med for mange flere oppdateringer.

Leave a Comment