Adidas Yeezy 500 er satt i ‘Stone’

Yeezy 500 må være den mest undervurderte Kanye West X Adidas Silhouette noensinne. Først avduket tilbake tidlig i 2018, er det bare fire farger som har sett dagens lys siden, men nå ser det ut som om vi kunne se en annen før slutten av året! Den kalt ‘steinen’, det er innstilt på å slippe sammen med ‘beinhvite’ og ‘myke synet’, og her er alt vi vet så langt!

Malt i en tonal beige fargetone, ligner “steinen” en slående likhet med ‘rødme’ fargen, men med en mye mørkere sminke. Basert på en pustende nettbase, er luksete semsket skinnpaneler hæl, tåboks og snøresystem, mens glatte lærelementer omgir de laterale og mediale sidepanelene i skoen så vel som tungen.

Absolutt ingen merkevarebygging finner du på utsiden av ‘steinen’, men du vil finne ‘Adiprene’ tekst som er utslettet på den perfekt skulpturerte mellomsåle. Under dette blir du møtt med en lett tannkjøttgummi for den perfekte balansen mellom komfort og holdbarhet.

Hvis du vil ha Yeezy 500 ‘Stone’ i samlingen din, bør du høre på! I følge sneakerinnsidere Yeezy Mafia, er det planlagt å gi ut en gang i oktober og kan potensielt slippe ut i barn og småbarnsstørrelser også. Ville du foretrukket en betydelig annen farge? Eller er “steinen” bare perfekt? Gi oss beskjed om hva du tenker på!

Leave a Comment