Levi’s X New Balance 990V3 -pakken fokuserer på hvert merkers signaturegenskaper

etter å ha samarbeidet med suksess flere ganger før, Levi’s og New Balance går sammen igjen for å vise oss hvordan det er gjort. Duoen er begge amerikanske merker med sterk arv bak seg, og dette er mye mer enn tydelig på dette nyeste samarbeidet, som bruker New Balance 990V3 som det er tomt lerret. Som en av de mest elskede NB-silhuettene gjennom tidene, er paret strengt reservert for kremen av avlingen når det gjelder samarbeid, selv om det ikke er noen overraskelse at Levi’s har gjort kuttet.

Pakken sies å være inspirert av de mest anerkjennelige signaturtrekkene fra begge merkene, som i dette tilfellet er Levis klassiske indigo denim og New Balance sin gråtonede fars joggesko. Den har to separate par som hver representerer et av disse egenskapene, med begge laget av premium stoffer og viser dobbeltmerke for en high-end følelse gjennom.

Bilde gjennom New Balancelevis X New Balance 990V3 “Indigo”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom New Balancelevis X New Balance 990V3 “Indigo”

Int’l frakt

Se mer

Mens begge parene er laget av hårete semsket skinn og spenstig lerret, er det ene paret pyntet i varierende nyanser av indigo mens det andre ikke signatur NB Gray. New Balans anerkjente N -logo vises på både sideveis og mediale sider av hvert par sammen med Levis merkevarebygging i form av faner på hver side. Klassiske 990 merkevarefunksjoner på hælene mens rikelig med polstring er plassert rundt anklene.

Encap mellomsåleenheter garanterer at disse er behagelige å skli inn i noen tider, og avrunder disse allerede flotte parene. Hvis du ønsker å klare deg enten Colourway av Levi’s X New Balance 990V3 -samarbeid, er den gode nyheten at pakken er satt til å gi ut 9. september, slik at du snart kan få hendene på dem. I mellomtiden, hold den låst best her hos den eneste leverandøren, og sørg for å sjekke ut de kommende Alpha Industries X New Balance 574!

Bilde gjennom New Balancelevis X New Balance 990V3 “Gray”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom New Balancelevis X New Balance 990V3 “Gray”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment