Yeezy DSRT BT frigjøres i tre jordete toner

Med de våte og blåsige månedene som kommer i rask, har Adidas komme tilbake i fottøyavdelingen med den splitter nye Yeezy DSRT BT. Helt fornyet fra grunnen opp, vil den robuste skoen være tilgjengelig i Kanye Wests foretrukne farger, inkludert “salt”, “rock” og “olje”.

Beskrevet av mange sneakerheads som en høy toppversjon av Yeezy 500, ville vi si at dette er en ganske nøyaktig beskrivelse. Med det samme distinkte utseendet, er DSRT BT veldig tydelig inspirert av støvler som brukes i militæret. Utformet fra lær, ruskind og nubuck, har en tonn mesh også blitt kastet i blandingen for den øverste pusteopplevelsen.

Nedenfor finner du ekstra chunky midsoles for komfort som bokstavelig talt er tatt til nye høyder. Disse er kombinert med robuste slitebaner for en utrolig mengde trekkraft med hvert trinn, noe som gjør disse ideelle for en hvilken som helst overflate du kaster på dem denne sesongen.

Planlagt å frigjøre lørdag 14. september klokken 7.00 i Adidas UK, er Yeezy DSRT BT en bør cop for de kjedelige og drizzly dager fremover. Tilgjengelig i full familie dimensjonering, ikke nøl med å legge til disse støvlene i samlingen din!

Leave a Comment