Nike benekter alt involvering med MSCHF X Lil Nas X Air Max 97

I det som bare kan være den sprøeste hendelsesevnen i år, har Nike måttet offentlig avvise alle involveringer med en jobb tryllet opp av Lil Nas X som som Vel som streetwear label MSCHF. Duoen tok med seg til det sosiale nettverket i løpet av helgen for å avsløre utgivelsen av et begrenset løp av Air Max 97 joggesko viet til Satan, med hvert par inkludert en reduksjon av ekte menneskelig blod. Ja, du sjekket ut det beste – ekte menneskelige blod.

Utgivelsen er en oppfølging av nedgangen “Holy Water” som på samme måte sendte sjokkbølger med markedet i fjor. Hvis du ønsker å politibetjent et par, vil de sette deg tilbake hele 1018 dollar, med bare 666 par som tilbys å kjøpe. Selvfølgelig har det allerede vært mye debatt om løslatelsen, og det er sannsynligvis grunnen til at Nike raskt har avvist involvering.

På spørsmål om hvor blodet ble hentet fra, spesifiserte MSCHF -skaperen Daniel Greenberg at en rekke arbeidere i virksomheten “donerte” prøver som skulle brukes i joggeskoene. Parene er ellers svart ut med en hvit swoosh på hver side, så vel som pentagram -detaljer over snørene. Et blodrødt luftsystem fullfører utseendet mens hælbenken er individuelt nummerert av 666.

Hvis du ønsker å politibetjent MSCHF X Lil Nas X Air Max 97, vil det ikke være lett, vi vil bli overrasket om utgivelsen til og med går foran på dette stadiet. Sørg for å holde den låst best her hos den eneste leverandøren for alle typer enda flere fremskritt, så vel som mens du er her, inspiser Yeezy 500 høye “frostet blå”!

Bilde gjennom MSCHF

Leave a Comment