Comme des Garçons Play X K-Way omarbeider et utvalg av ytrewear-favoritter

Når mange av oss tror på den japanske motemerket Comme des Garçons, vil mange av oss tro på signaturlogoen som pryder merkets lekutvalg. Denne anerkjente logoen har blitt gjenkjennelig over hele verden på grunn av sin livlige natur og den trendy garderoben som ofte følger med den.

Comme des Garçons Play har nå forlenget sin varemerkesignatur til franske yttertøy-fagfolk K-vei for en rekke samarbeidsprodukter som er forberedt på å ta våre passninger til neste nivå. Dette nyeste partnerskapet består av både Leon halvt zip og Claude full zip-jakker.

Bilde gjennom Adam Edwards/ Beatrice Dormund
Begge jakkene ankommer med en robust og spenstig nylonkonstruksjon, perfekt for å sjekke ut det fantastiske utendørs. Hver jakke -åk inneholder også en ventilasjonsklaff for ekstra pusteevne og detaljering. Hver jakke er også fullført med både signaturhjertelogoen på baksiden av stykket og sammen med K-Way-signaturen på fronten. På ekte CDG -måte ankommer begge jakkene i en rekke fargerike og trendy nyanser, inkludert hvite, røde, blå, oransje og beige.

Comme des Garçons Play X K-Way Partnership vil være tilgjengelig på Dover Street Market Place Around the World fra 11. desember og vil bli priset til £ 150. I andre nyheter viser Palace frem et tydelig utvalg av signaturvarer for Holiday 2021.

Bilde gjennom Patrick Towersy

Leave a Comment