Kith X Nike Air Force 1 “New York” faller mye raskere enn forventet

da vi aller første fikk et glimt av Kith X Nike Air Force 1 “New York” tilbake om sommeren, forsto vi direkte bort at det skulle bli et must -politimann. Den åndelige etterfølgeren til “Tokyo” som introduserte tidligere i år, Ronnie Fiegs siste så vel som største AF1 har til slutt en utgivelsesdato, så vel som det er så mye raskere enn vi trodde!

Laget i samarbeid med New York Knicks, tar “New York” 2001 “Taiwan”, samt omsetter den helt fra grunnen av. Med en skarp hvit lærkonstruksjon skyter gradient Nike swooshes over sidepanelene, med den mediale en malt i en sterk oransje tone så vel som den laterale dyppet i en dyp blå fargetone.

Bilde via Nike

Bilde via Nike
Co-branding stiger ned på tungen så vel som hæl, mens tradisjonelle detaljer som toebox-perforeringer ser ut for det OG-utseendet som alle av oss forstår så vel som kjærlighet. Nedenfor under, vil du oppdage en uberørt luftsål, så vel som for å avrunde alt av, en isete blå gummi yttersåle avslutter luftforsvaret 1.

Ledsaget av en seksten-delt klesamling, er Kith X Nike Air Force 1 “New York” satt til å avta i alle Kith Stores i tillegg til nettbutikken sin 18. desember. La oss forstå hva du tror om dette ettertraktede samarbeidet, så vel som i Associated News, The Ultimate X Nike Air Force 1 “Flax” dropper neste år!

Bilde via Nike

Bilde via Nike

Leave a Comment