Topp 6 Puma Thunder -stiler for vintersesongen

Puma dreper det absolutt i år med Thunder -samlingen. Avslørt tidligere i år hyller variasjonen seg til 90 -talls løpestiler samt partnerskap fra avdøde Alexander McQueen, mer spesifikt, Puma MCQ Tech Runner Lo i 2005. Perfekt å smelte sammen idrett så vel som mote for å produsere en sneaker som er i motsetning til Alt annet som for tiden er på markedet, har vi avrundet våre seks beste Puma Thunder -stiler som du krever til politibetjent for vintersesongen.

Puma Thunder Leather Black

Nylig kunngjort, Puma Thunder Leather Black er i ferd med å ta markedet med storm. Denne stealthy sneakeren er laget av en konstruksjon i læret og er en MUST-politibetjent denne sesongen. Et unikt, men bagatellmessig par, en apologetisk tykk Eva mellomsåle, sitter under føttene for uendelig komfort med hvert trinn.

Puma Thunder Spectra

Du kan ikke ha en oppføring på de øverste tordenstilene uten å inkludere OG -Puma Thunder Spectra. Da denne skoen ble utgitt tidligere i år, tilbød den seg i løpet av et øyeblikk, så vel som vi definitivt ikke er overrasket. Så fengslende som den blir, smelter denne tykke skoen perfekt tradisjonell så vel som moderne for en sneaker som definitivt fortjener et område i samlingen din.

Puma Thunder Electric

Inspirert av cellesystemet fra Great Old 90-tallet, kan Puma Thunder Electric skryte av overdrevet verktøy, blåste proporsjoner, i tillegg til høye fargeblokkering, noe som gjør det til en må politibetjent denne sesongen. En farge i motsetning til noen form for andre på markedet, kan du virkelig ikke gå galt med denne politimannen!

Puma Thunder 4 Life

Puma Thunder 4 -livet har et støpt TPU -system som tilbyr ekstra struktur samt støtte, og er malt i en spennende palett. En av de mest bemerkelsesverdige forskjellene fra denne designen til de andre deltakerne i Thunder-serien er tilsetningen av premium hårete semsket skinn på hælhetten, og introduserer en dash av high-end til den stilige silhuetten.

Puma Thunder Leather White

Det blir ikke noen form for renere enn Puma Thunder Leather White. Den siste avdraget i det ekstremt ettertraktede området, denne sneakeren er utformet fra en konstruksjon i all skinn. En uberørt Imeva mellomsåle holder disse joggeskoene lette så vel som komfortable, mens overdrevet verktøy så vel som blåste opp proporsjoner gjør det like stilig som det er funksjonelt.

Puma Thunder Rive Droite

Puma Thunder Rive Droite introduserer pastellfarger i området, og er en kvinnes spesial som injiserer en farge i vinterrotasjonen din. Laget av en rekke premiummaterialer for en subtil strukturell kontrast, du krever et par av disse i sneaker -samlingen akkurat nå!

Leave a Comment