Et offisielt blikk på Air Jordan 1 Mid “Inside Out”

aller første forhåndsvisning tidligere denne måneden gjennom lekkede bilder, vi har nå et offisielt blikk på den kommende Air Jordan 1 Mid “Inside Out”. Å vise frem dekonstruerte vibber i tillegg til å vise en estetikk som er blitt sammenlignet med tidlig off-white x nike-samarbeid, disse sparkene vil sannsynligvis være utrolig fremtredende ved lansering. Integrert med den nøytrale fargede fargen, dette kan bare være de ideelle sparkene for den kommende sommersesongen!

Paret er laget av en rekke premiummaterialer over hele overdelene, inkludert semsket skinn, skinn og lerret, og serverer alle de anerkjente egenskapene som gjorde denne silhuetten så ønskelig all metoden tilbake i 1985, integrert med moderne innslag for å virkelig sette dem bort fra fra folkemengden. Flertallet av joggeskoene er pyntet i hvitt, mens hits av grått, off-white samt oransje aksenter skriver den ekstremt rene fargen.

Bilde gjennom Nikeair Jordan 1 midt “Inside Out”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nikeair Jordan 1 midt “Inside Out”

Int’l frakt

Se mer

Nike Swoosh -logoer vises på både laterale og mediale sider, sammen med broderte vingetemaer på hver hæl samt Jumpman -merkevarebygging på tungene. Seil snøringer, en perforert tåboks samt mye polstring rundt anklene gir utseendet. Stilen er avrundet med en krem ​​mellomsåle så vel som grå yttersåle, med mye Nike Air -demping som er skjult i for å garantere at disse er komfortable som alltid.

Hvis du allerede ser på dette rene paret, følg med på mye mer informasjon, da vi kan forvente at en utgivelsesdato blir avslørt ekstremt snart. I mellomtiden hold det innelåst hos den eneste leverandøren for alle de nyeste sneakernyhetene, så vel som oppdateringer, så vel som mens du er her, ta en titt på Nike Dunk Low “Bright Side”!

Bilde gjennom Nikeair Jordan 1 midt “Inside Out”

Int’l frakt

Se mer

Bilde gjennom Nikeair Jordan 1 midt “Inside Out”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment