En til fots se på The Yeezy 700 V3 “Triple Black”

Når vi først fikk en titt på Yeezy 700 V3 “Triple Black” i slutten av fjoråret, forsto vi best bort at det skulle bli a Skal politimann. En fullstendig myrdet ut versjon av “Azael”, det var så skummel som det blir, og vi tar nå en til fots se på skoen, takket være disse splitter nye bildene fra Sneaker Insider @ S.Sam.Group!

Med en PriceKnit-base for ekstra pusteevne, er dette overlaid av et RPU-dynamisk bur, som tilbyr struktur og stabilitet som virker underverk. En passform sammen tungen og lacing systemet tilbyr en soklignende passform, mens et dash av Premium Suede treffer tåboksen, akkurat som de to foregående generasjonene av yeezy 700s.

Når vi flyttes nedenfor, finner du at adidas har fullstendig eliminert økt mellomsåle til fordel for EVA-skum. Dette er innkapslet i et svart polyuretan-system for komfort som forstår ingen grenser. Mens dette er blått i den tidligere nevnte “Azael”, hvis du ser under “Triple Black”, finner du slående kanariske gule aksenter som kontrasterer smidigheten perfekt.

Hvis du liker Adidas Yeezy 700 V3 “Triple Black” så mye som vi gjør, så trenger du å høre på! Selv om ingenting er offisielt bekreftet, peker våre kilder på en 2020-dråpe, spesielt innen første halvår. Hold det låst på den eneste leverandøren for mye mer frigjøringsinformasjon som den utvikler, og mens du er her, ta det beste utseendet ennå på Yeezy Øk 350 V2 “Yeshaya”!

Bilde gjennom s.sam.group.

Leave a Comment