A-Cold-Wall* X Nike avduker offisielt Zoom Vomero +5

Samuel Ross ‘A-Cold-Wall* Imprint er ikke fremmed for Nike-samarbeid, og nå har Power Duo avduket sitt siste partnerskap. Ved å bygge på Zoom Vomero +5 -silhuetten som debuterte tilbake i 2010, vil dette sikkert snu hoder denne sesongen.

Gitt en radikal redesign, har Zoom Vomero +5 blitt frastjålet PU -beleggene for å få fart på aldringsprosessen, noe som betyr at sneakerens utseende vil endre seg over tid. En subtil swoosh, som slipper ut i to distinkte farger, inkludert svart og hvitt, og pryder sidene og medialsiden, mens merkevare* merkevarebygging tar veien til toebox.

Diskuterte samarbeidet, forklarte Samuel Ross, “Med Vomero har det vært denne muligheten til å virkelig oppheve teknologien i sin tid og modernisere det estetiske, som er kompromissløs til dets formål og funksjon. Det er interessant å se på en sko som har en så fantastisk og polert trådramme, og deretter for å kunne isolere individuelle aspekter av den skoen, for å virkelig oppheve teknologien. Det er veldig spennende å ta noe som er veldig fantastisk og ikke nødvendigvis tolke på nytt, men å revurdere produktet. ”

Denne tilnærmingen brukes også på en klærsamling som vil gi ut sammen med de to Zoom Vomero +5 -fargene. Dette inkluderer en parka i japansk nylon som begynner som en kurstekstur og mykner over tid, samt en industriell inspirert beskåret bukse.

Sett for å gi ut utelukkende i London 17. november, før du får en verdensomspennende utgivelse 29. november, la oss få vite hva du synes om A-Cold-Wall* X Nike Collab Down i kommentarfeltet nedenfor! I relaterte nyheter har Nicky Diamonds ertet Diamond Supply Co. X Nike SB Dunk ‘White’!

Hvis du tenker på å plukke noen helt nye Nike Heat, må du huske å sjekke ut det siste her!

Leave a Comment