Her er din beste sjanse til å kopiere Yeezy Improve 350 V2 “MX Rock”!

Da Yeezy forbedrer 350 V2 “MX Rock” først lekket helt tilbake i april, visste vi med en gang at det skulle bli en must-cop. Den nåværende fargen til Grace Kanye Wests MX-serie, dette, sammen med den kommende “Beluga RF”, vil enhåndshåndterlig styrke hypen for den berømte 350 v2 silhuetten. Hvis du vil ha et par i samlingen din, må du lytte opp, ettersom vi skal fortelle deg hva den beste måten å kopiere denne utgivelsen på!

Hvis Jackson Pollock skulle lage en sneaker, ville dette være det. På avstand kan Yeezy 350 MX Rock se ut som ethvert gammelt “Triple Black” -par, men så snart du ser nærmere på, vil du oppdage at det er alt annet enn. Disse pyntet med lysegrå og jordnære brune virvler gjennom, disse gir Primeknit øvre en veldig subtil, men slående kontrastpop. Et monofilamentnettstripe skyter over sidene og mediale sidepanelene, mens tykke tau -snøringer binder alt sammen for det klassiske utseendet

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Å skifte fokus nedenfor, og du finner en Adidas Improve mellomsåle som er så behagelig som det blir. Dette er litt gjennomsiktig, slik at du kan ta en titt på teknologien innen. For å runde det hele, gjør den legendariske trekkfanen en triumferende retur rundt hælen, og avslutter den undervurderte, men likevel spesielle designen.

Adidas Yeezy forbedrer 350 V2 “MX Rock” kommer til å falle 22. desember. For din beste sjanse til å politisere, sørg for at du går inn i Adidas bekreftede tombola -idealet nå. Gi oss beskjed hvis du tar tak i et par av disse, og i relaterte nyheter, faller Yeezy Improve 350 V2 “Dazzling Blue” tidlig neste år!

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Int’l frakt

Skriv inn tombola

Leave a Comment