På nært hold med Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”

Tidligere i år rapporterte vi at Nike SB Dunk Low Pro “Elephant” var i verkene. Når vi tar på oss Swooshs signaturtrykk, kommer vi nå på nært hold og personlig med den aktuelle sneakeren, og det er alt vi drømte om og så mye mer!

Bilde via bølgod_thelegend
“Elephant” hyller Atmos X Nike Air Max 1 “Elephant” fra 2017, og inneholder den samme detaljeringen, men med en Ultra Premium Construction som garantert vil tåle tidens prøve. Arbeidet med en ren hvit skinnbase, dette er lagt av svarte paneler i tillegg til en elefanttrykk langs tåboksen og hælen.

“Dunk Low Pro” -merket er tegnet tungen, og for å runde det hele, glir en slående teal nike swoosh over sidesiden, strekker seg mot ryggen og tar seg rundt medialpanelet også, og avslutter den eksotiske estetikken.

Bilde via bølgod_thelegend
Nike SB Dunk Low Pro “Elephant”, som forventes å lansere en gang i november, er en klar må politimann, så sørg for at du holder den låst på den eneste leverandøren for flere nyheter når den utvikler seg! La oss få vite hva du synes om denne fargen, og i relaterte nyheter kommer Nike Dunk Low “Samba” fra 2001 tilbake senere denne måneden!

Bilde via bølgod_thelegend

Leave a Comment