Yeezy X Gap kunngjør en pufferjakke for deres første utgivelse

etter nyhetene Yeezy X Gap Collection ble angivelig utgitt innen utgangen av juni, det ser ut til at spådommer var sanne ettersom de to merkene nå har gitt ut sitt første tilbud for det 10-årige partnerskapet.

Yeezy X Gap Round -jakken ble først oppdaget på Kanye West i all sin prakt forrige uke, sammen med et par Nike -vandaler, merkelig nok. Denne pufferjakken er konstruert av et resirkulert nylonskall, og er utsmykket med en knallblå fargetone og har minimalistisk arbeid fra et detaljert perspektiv.

Bilde via gap
Plagget mangler noen form for lommer gjennom hele tiden og vekker i stedet oppmerksomheten mot stand-up-kragen som gjør vei til et bølget frontal brystområde. Baksiden av plagget har en tung V-avsmalnende form som ser ut til å forbedre bredden betydelig. For potensielle kjøpere er det verdt å merke seg fronten på plagget har ingen knapp eller glidelås, noe som betyr at stykket bare kan brukes åpent.

I tillegg til dråpen, vil både Kanye & Gap vise “flytende projeksjoner” av jakken i Chicago, New York og LA.

Jakken er priset til $ 200 og er foreløpig bare tilgjengelig for amerikanske kunder for forhåndsbestilling på GAPs nettsted. Det gjenstår å se når eller om Yeezy X Gap vil treffe Storbritannias butikker, men vi ville lyve hvis vi sa at vi ikke hadde store forhåpninger. I andre nyheter, er en off-white X Liverpool FC-kollap i verkene?

Bilde via gap

Leave a Comment