Adidas Jets til Asia for Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’

De tre stripene er på vei til Øst -Asia i sommer for Adidas Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’. Hvert par hyller tre store metropoler, og har hvert par paletter som representerer hver bys respektive land. Her er hva du trenger å vite!

Seoul -paret låner fargetoner fra Sør -Koreas Taegukgi -flagg, med røde, hvite og blå aksenter med gjennomgående. Tokyos versjon bygger på en helt hvit base med rød på tungen, og symboliserer landet til den stigende solen. Shanghai’s Ub derimot inneholder Kinas kjærlighet til rødt og gull, som står i kontrast mot en stealthy svart overdel.

Hvert par er laget av Primeknit for en komfortabel sokklignende passform, og de er trykt med “merkevaren med de tre stripene”; Tekst på flere språk, og understreker pakkens inspirasjon. Full lengde Boost Midsoles gjør også et opptreden nedenfor, malt i komplementære farger avhengig av skoen.

Tilgjengelig nå i Asia, som Paris og New York -par fra tidligere i år, vil vi sannsynligvis se Adidas Ultra Boost 2.0 ‘City Pack’ dukke opp på europeiske bredder veldig snart, så husk å holde øynene skrelle for mer Slippinfo når den utvikler seg!

Leave a Comment