Drake erter et til fots titt på Nocta X Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Det er ingen hemmelighet nå at Drake planlegger å gi ut en signatur -sneaker med Nike, som tilbake i januar ble stjernen oppdaget rocking a aldri før sett par varme trinns luftterraser. Den splitter nye silhuetten er tilbake igjen, selv om vi denne gangen ser dem i en vill Snakeskin-farge!

På samme måte som før, har Drake lekket paret selv via Instagram og har absolutt forårsaket en oppsving blant de i sneaker -kretsene. Silhuetten henter tydelig inspirasjon fra vintage Nike -design over Air Max -familien, og vi graver absolutt slik de ser ut.

Bilde via Drakenocta x Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Int’l frakt

Se mer

Overdelene er helt pyntet i et slangeskinn-utseende, som minner om den øverste x Nike Air Max 98 fra tilbake i 2016. En brodert mini-Swoosh-logo er plassert rett under et lite nøkkel snøresystem, mens alt er praktisk plassert på toppen av en hvit mellomsåle. En yttersåle i tannkjøttet fullfører utseendet, og kompletterer overdelene perfekt.

Hvis du er så opptatt som vi er på den kommende Nocta X Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”, må du holde fast litt lenger ennå, da vi ikke har noen ytterligere utgivelsesdetaljer på paret. Sørg for å holde den innelåst her hos den eneste leverandøren for alle de siste nyhetene og oppdateringene angående dråpen, og mens du er her, sjekk ut den ubeseirede X McLaren X Nike Dunk Low som nettopp har blitt avduket!

Bilde via Drakenocta x Nike Hot Step Air Terra “Snakeskin”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Comment