Jordan Delta SP “Sail” er sinnsykt komfortabel

Du vil være vanskelig presset til å oppdage en silhuett som er like behagelig som Jordan Delta SP “Sail”. Hoppmanns måte å sneaker har ertet av Long Time Nike -samarbeidspartner Edison Chen tidligere i år, og har vært på radaren vår siden, så vel som nå, det er til slutt her.

En kombinasjon mellom håndlaget komfort samt høyteknologisk innovasjon, “seilet” er malt i en ultra ren fargeplan som kombinerer hvit, krem, så vel som beige. Laget av en rekke gjennomsiktige TPU-paneler, må den flerteksturerte øvre være en av de mest fascinerende ennå, med ripstop-materiale som pryder sidene, så vel som en blank overflate som gjør metoden til hælen.

Bilde gjennom sneakerpolitikk

Bilde gjennom sneakerpolitikk
Når du snakker om det, er det her du vil oppdage den abstrakte bevingede basketballlogoen som består av en serie horisontale linjer. For å avrunde alt av, setter en ekstra tykk React Foam mellomsåle seg neden under for komfort som faktisk er blitt ført til nye høyder.

Jordan Delta SP “Seil” skal avta denne helgen 9. mai, og er en viss politimann, spesielt med sommermånedene rett rundt hjørnet. La oss forstå om du vil legge til et par til hverdagens rotasjon, så vel som i Associated News, Air Jordan 3 “Cool Grey” fra 2007 gjør comeback!

Bilde gjennom sneakerpolitikk

Bilde gjennom sneakerpolitikk

Leave a Comment