Denne Travis Scott X Nike Air Fitness Instructor 1 er åpenbart påvirket av Houston Oilers

Vi har allerede skrevet en kort artikkel om debatten rundt Travis Scott X Nike Air Fitness Instructor 1. Hvorvidt partnerskapet vil eller ikke vil noensinne vil Se dagens lys for å bli sett, men det ser ikke ut som Scott planlegger å kansellere det når vi tar vårt aller første titt på en aldri før sett farge. Begavet til å utligne, er dette åpenbart påvirket av Houston Oilers.

Dette AT1, som er et amerikansk fotballag fra Scotts House State, har Texas Clubs signaturblå fargevalg. Med en vintage corduroy øvre, myke gule aksenter gjør metoden sin til tau -snørene samt gummi midtfotstropp som er dekorert med “Cactus Corporation” -tekst i en lysegrønn. En perforert lærtunge tilfører dybden til den generelle utformingen, mens en Nike Swoosh -omriss er sydd subtilt langs lateral så vel som mediale sidepaneler.

Du har kanskje oppdaget noen fester spredt over hele luftfartsinstruktøren 1. Hvis du lurer på hva disse er for, kan du virkelig koble det medfølgende vannavstøtende hylsen til skoene for å holde dem tørre. For å avrunde alt av, kan en glidelås lomme oppdages rundt ryggen slik at du kan lagre triksstashen din, og avslutte designet.

Som diskutert tidligere, hvem forstår om Travis Scott X Nike Air Fitness Instructor 1 noen gang vil gi ut? Hvis det gjør det, antar vi at de vil avta i siste halvdel av 2022. La oss forstå hva du tror om dette samarbeidet, så vel som i tilhørende nyheter, Nike Air Fitness Instructor SC High er en mesterklasse i strukturer så vel som materialer!

Bilde gjennom forskyvning

Leave a Comment